Sevmek Yürekten Sevmek

Seni ölesiye sevdim. Sana taptım gözüm senden başkasını görmedi. Sen benim her şeyimdin canımdın göz bebeğimdin. Sana sadıktım. Senin bakışların benim için umuttu, neşeydi, hayattı.
Senin arzuların benim için emirdi. Seni mutlu edebilmek benim mutluluğumdu. Ama boşu boşuna yanmışım Bilemedim aldanmışım. Sen sevginin ne olduğunu bilmeyecek kadar aptalsın. Hatta zavallısın. Çünkü sevgi haktan gelir. Saygı ister, emek ister, yürek ister ve almadan vermek ister. Yanılmışım!.. bunlar sende ne gezer.
Sende mevcut olan anlayışsızlık duygusuzluk ve riya. Sevgi yoksulusun sen zenginsin güya. Acıyorum sana senin her şeyin madde, para ve dünya,. Seni mutlu eden benim mutsuzluğum acı çekmem umutsuzluğum. Sen her şeyi bilirsin sık dokur ince elersin ve beni ağlatırken gülersin. Hasılı senin mutluluğun mutsuzluk sevgin de umutsuzlukmuş......
Artık seni özlemiyorum. Senin için ağlamıyor yollarını da gözlemiyorum Senin yerine sokağın alt köşesindeki kahverengi sokak köpeğini görmeyi yeğliyorum.
Ona senin adını verdim. Ama pişman oldum. Çünkü o senin gibi arsız, duygusuz, vicdansız ve içten pazarlıklı değil.
Paraya tapmıyor haksızlık yapmıyor. Canını yakmayınca kimsenin canını da yakmıyor. O sevildiğini hissediyor. Gözleri boncuk boncuk gözümün içine bakıyor. Beni dinliyor, sevgime karşılık verip ya havlıyor yada kuyruğunu sallıyor. Onu sevdiğimi biliyor. Peşimden koşup bana dokunmak istiyor. Sevgime karşılık verip onu dolu dolu yaşamak istiyor. O hayatın sevince sevilince güzel ve kısa olduğunu biliyor.
Çok da onurlu onu ilk tanıdığımda verdiğim yiyecekleri bile yemedi. Bana sadık gözü gibi sakınıp korumak için çırpınıyor. Sevmeyi de biliyor. Senin hayvan dediğin senden daha sevecen daha asil ve daha onurlu.
Şöyle bir düşünüyorum! .... seni sevmekle yaptığım hatanın büyüklüğünü
Bir tarafta her şeyimi verdiğim sen.... diğer tarafta kimsesiz bir sokak köpeği.
Yemin ediyorum bir daha ölümüne sevecek olursam seni değil o kimsesiz ama sevmeyi bilen sokak köpeğini seveceğim.


18 mayıs 2007

12 Ocak 2009 2-3 dakika 8 öyküsü var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (2)
  • 15 yıl önce

    helal be tam benlik bir şey yazdın kutlarım

  • 15 yıl önce

    sevmek mi ? işte öyle birşey yüreğine sağlık