Alış Veriş Listem

Beş gündür dışarı çıkmamışım. Sıkılmamışımda. Bir gün misafir ağırladım. Öyle yoğun bir muhabbet oluştu ki hanımlar arasında o gün, bir yıl konuşmasam olur artık diyesim var.
Evde pazara ben çıkıyorum. Market alışverişini eşim yapıyor. Eşime alış veriş listesi hazırladım. Eline verdim. Listede neler mi var? Her evin ihtiyacı olan şeyler işte. Listeyi buraya da yazayım mı? Hadi yazayım. Bugünkü konum alış veriş listem olsun.
Dünyada ve ülkemizde çok şeyler oluyor elbette. Benim alış veriş listemden daha önemli konular var tabiki de ama ben evde öyle yoğunum ki, medyayı çok düzenli takip edemediğimden dolayı, uzun uzun ülke sorunlarından bahsedemiyorum. Öyle çok sorun var ki ülkemizde de, dünyamızda da. Bizler de tesadüfen yaşıyor ve de yaşam mücadelesi veriyoruz. Bu günümüze de şükür diyoruz.

Alış veriş listemi yazacaktım. Taşıması çok zor oluyor. Artık market alış veriş işini eşime devrettim. Bekar olsaydım işim zordu. Bu işi devredecek bir eşim olmazdı. Bir de pazar işini devretsem birine, daha mutlu olacağım. Dedim ya, ben evden çıkmasam daha mutluyum.
Ev kuşuyum ben. Ev kadını. Evli olmasaydım eğer, ev kızıyım demem gerekecekti sanırım.
Evet alış veriş listemin bir kısmı:
Yemeklik yağ
Un
Salça
Banyo sabunu
İnce ve iri bulgur
Yumurta
Çay
Kabartma tozu paket.
Siz de alış verişi eşlerinize devredin bence. Taşıması zor oluyor. Bizim arabamız yok. Zaten Türkiye dünyanın en pahalı benzinini kullanan bir ülke. Park edecek yer bulmak da çok büyük sorun. Helede büyük şehirlerin trafik karmaşası, daha büyük bir sorun. Bu arada ülkemin sorunlarına da değinmeden edemedim.

Sevgi'yle kalın.

20 Ocak 2018 1-2 dakika 76 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (2)
  • 6 yıl önce

    Zor iş alış veriş kim yapıyorsa o işi Allah kolaylık versin diyelim...Kutluyorum içtenlikle ...👍

  • 6 yıl önce

    Teşekkürler.