Çaresizce Karşıdan Seyrediyorum

O kadın (yani eşin) yıllarca sana kendini değersiz hissetmene sebep olmuş. Yıllarca boş bir çuvalla yatmışsın. Sen ona ilgi gösterdiğin halde, o sana ilgi göstermemiş. O kadar çok kırılmış, o kadar çok içerlemişsin ki, kendini sevilmeye layık olmayan biri gibi görmeye başlamışsın. Kompleksli bir adam olmuşsun. Seni kimsenin sevebileceğine inanmaz olmuşsun. O kadın (sevgilin olan kadın) sana sürekli seni sevdiğini söylediği halde ona inanmıyorsun, yok sınadım diyorsun, yok şuydu, yok buydu. Kadın daha seni doğru düzgün tanımıyorken kadından sevgilin olmasını istedin. Kadını şaşırttın. Kadının sorumlulukları var. Doğru düzgün tanımadığı birine nasıl güvensin. Hatalarını bahane edip sonra da onu cezalandırıyorsun. Senin için ne çok fedakarlık yaptı. Neden hep madalyonun kötü tarafını görüyorsun. Hatalarını değil de yaptığı güzellikleri görsen affetmeye çalışsan, onu mutlu etsen ne olacak. Kendi eşin yüzünden bütün kadınlara farkında olmadan düşman mı kesildin yoksa sen? Olayı ilk başlatıp kadını bütün gece sen ağlatmışsın, o da can acısıyla sana söylenmiş o gün. Çok pişman. Çok üzgün.
Bir de imza gününde sevgiyi anlatmışsın. Sen ne bilirsin sevgiyi. Bilmem kaç çeşit sevgi varmış da...Dinledim videonu. Söylediklerin davranışlarınla hiç uyumlu değil.
Herkes Yunus Emre'yi anlatıyor, herkes Mevlana'dan bahsediyor. Bazılarının bu kişileri ağzına almalarını onlara hiç yakıştıramıyorum.
Kıskançlığından kudurdun. Kadın sanatçı elbette etrafında hayranları olacak. Güzel bir kadın diye onu ezmeye çalışıyorsun. "Herkes ona alaka gösteriyor, herkes ona hayran, ben göstermeyeceğim işte" diyorsun. Yazık ediyorsun. O kadının hayranları olabilir ama o kadın seni gerçekten sevmiş.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste haberin olsun. Git o kadının gönlünü al derim.Hele de seven bir kalbin ahı inan ki tutar. Ben korkarım sevdiklerimi incitmeye.
"Yıllar sonra birini çok sevdim" diyor. Yani seni sevdiğini kaç kez oldu söylüyor.
Sen de onu sevdiğin halde çok yazık gerçekten, hiç yakışmıyor senin gibi, beyefendi duruşlu, efendi, görgülü, kültürlü bir adama bu davranış. Hiç yakışmıyor.Olgun biri sanıyordum aslında ben seni. Yanılmış olduğumu sanmıyorum ama davranışına gerçekten anlam veremiyorum.
Herkes ikinci bir şansı hak eder. Yargısız infaz yapıyorsun. Çok pişman olacaksın. İnsanlar konusunda yanılmam, insan ruhundan anlarım. Kadın hata yaptığını kabul etmiş, pişman olmuş.
Kimseye akıl vermek haddime değil ama umarım tamamen o kadını kaybetmeden aklın başına gelir.!
Gerçekten bir an önce aklının başına gelmesini diliyorum! İkinize de çok üzülüyorum!
Çaresizce karşıdan seyrediyorum.!

25 Mayıs 2015 2-3 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar