Devlet Tedaş'ın Soygun Düzenine Son Vermeli

Artan enflasyon ve akabinde gelen zamlar (GIDA,GİYSİ,VS.) ürünlerinden sonra elektrik ve doğalgaz faturaları Türkiye toplumunu içine çıkılmaz dar bir boğaza sürdü

Sosyal medya hesaplarında paylaşılan astronomik tutarındaki faturalar yardım çığlığı gibi.Devletin himayesinde çıkıp özelleştirilen bir çok kurum gibi TEDAŞ vatandaşın canını epey yaktı diyebiliriz.

Elektirik ve doğalgaz faturalarının yüksek gelmesine dönük ülkenin birçok yerinde haklı ve demokratik yasal protestolar yapıldı.

Sanatçılar, şarkıcılar, oyuncular, politikacılar ve gelen yüksek faturaları sosyal medya hesaplarında paylaşarak tepkilerini dile getirdi.

Sesi duyulmayan halkın sesini Devlet duydu ve buna dönük bazı olumlu açıklamalar yapılmaya ve toplantılar gerçekleştirmeye başlandı. Şu ana kadar pratikte gözüken bir şey yok ama önümüzdeki dönemlerde sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Devlet Bahçeli'nin açıklamarı ile iyileştirmeler olacağını düşünüyorum.

Ama bu yetmez TEDAŞ kamulaştırılmalı ve bu soygun düzene son verilmelidir.

17 Şubat 2022 30-60sn 16 denemesi var.
Beğenenler (6)
Yorumlar (2)
  • 2 yıl önce

    Merhaba Serdar bey kalem dost, sayın büyüklerimiz olaya vakıf değil mi? Bu zamlar dolu gibi halkın sırtına bineceği belli iken acep nerelerdelerdi!? Sadece tedaş DEĞİL devletin günümüze kadar kurduğu tüm fabrikalar kamulaştırılıp siyasilerin arpalığı haline glmeden işletilirse halkın yararına iş yapılmış olur. Başka da makbul çözün gözükmüyor ülke ufkunda. Güne gelen yazınız güzeldi. Emeğe ve sanata saygımla esen kalın.

  • 2 yıl önce

    Düzelecek o kadar çok yanlış ve yapılan hata var ki say say bitmez ancak kamu yararına en kısa sürede bir yerden başlanmalı Serdar bey