Gelişen Türkiye

Gençliğimizde hep Gelişen ve değişen bir Türkiye hayal ederdik..
Alan değil,satan..Harcayan değil, üreten..Montaj değil, kendi sanayisini kuran ve yeni icatlar yapan...
Büyük ve gelişmiş bir Türkiye...
Hep bu hayallerle yetiştik.Şükürler olsun istediğimiz seviyelere ulaşamasak bile artık dünya ile yarışan ve gelişmiş ülkelere kafa tutan bir Türkiye var.Dünya durdukça ilerleme ve gelişmeler mutlaka hep devam edecektir ama önemli olan çağı yakalamak ve mücadeleyi bırakmamak olmalı.Gelişen ve değişen Türkiye ancak bu şekilde kurulur ve varlığına devam eder.
Kim ne derse desin dünya sahnesinde artık biz de varız.Bu varlığını da hep devam ettirecek bir Türkiye. Emin adımlarla yoluna devam ediyor.Tarih sahnesinde ne kadar güçlü isek ekonomi alanında da öyle güçlü olmalıyız.Kaynayan kazak Orta Doğu'da varlığımızı sürdürmek öyle kolay bir iş değil.Bizimle karşılaşmaktan çekinen güçler her yanımızdan bize saldırıyor ve yok etmeye çalışıyor.Bu iş basit değil.Bizimle uğraşanlar en az bizim kadar güçlü olmalı.Başka türlü bu milletle baş edemezler.
Şimdilerde haçlı savaşı gizlide olsa devam ediyor ama bu millet olanları görüyor ve ona göre tedbirini alıyor.Biz her zaman ve her alanda uğraşa hazırız karşımızdakiler ister mert olsun isterse namert.
Hiç fark etmez.
Artık karşılarında gelişen ve değişen bir Türkiye var.
Kendi teknolojisini kendi üreten ve kendi fabrikalarında yapan ülke.Bu milletin ufku açılmıştır.Emin adımlarla yoluna devam edecektir.Dost-düşman bunu böyle kabul etmelidir.Etmekte zorundadır.
Türkiye artık kabuğunu kırmıştır.Hızla yoluna devam edecektir.Hangi türlü nifak sokmaya çalışırlarsa çalışsınlar hepsiyle baş edecek güce sahiptir.
Onun için diyoruz ki;
Değişen ve gelişen bir Türkiye dost ?düşman herkese yardıma hazırdır.Parolası ise bellidir.Aziz Atatürk'ün dediği gibi hedefi;
'Yurtta sulh, dünyada sulhtur!'

11 Ağustos 2014 1-2 dakika 115 denemesi var.
Yorumlar