Hayata günaydın bu sabah !!!

Hayata günaydın bu sabah!!!

Böyle demiyeli kaç yıl oldu bilmem ki ? Hafızam o kadar kuvvetli olmasa gerek,zorlamaya da mahal yok.Uzun bir vakit olmuş belli.

Bugün soluduğum hava ayrı sanki; terteniz,hiç zararlı değil. Dağ havası gibi, ciğerlerim bayram ediyor.
Bugün uyanınca öksürmedim hiç, hatta üzerine bir sigara yaktım en afillisinden.Odamı görseniz duman duman, sigara odası sanki.Yine de temiz geldi bana, ne hikmetse herşey şahane bugün.Hemde hiç ummadığım kadar.

Biliyormusunuz? Sabah uyandığımda yüzümde bir gülümseme vardı.Kendimi deli gibi hissettim.Tarif edilemez birşey.Sanki çocukluğuma döndüm.Hem hiç hatırlamadığım çocukluğuma.Yok yok merak etmeyin kendimi acındırmaya niyetim yok.Aslında başlasam şimdi, benim çocukluğum olmadı,yaşayamadım doya doya.Yalan olur.Yaşadım hemde hertürlüsünü,her gediklisini.Lakin artık eskisi gibi pek hatırlamıyorum.Çok istiyorum en detaylısına kadar bilmek herşeyi ama olmuyor.

Dediğim gibi ben yaşadıklarımın iyi olduğunu biliyorum, ama sadece biliyorum.Neyse konuyu dağıtmayalım.

Hop!!!

Bu sabaha dönelim. Ne güzel bir duyguydu, uzun zamandır hissetmediğim,tekrar mücadele arzusunu buldum bu sabah.Hayatın bana bu fırsatı verdiğine inanmak gerçekten zor.Belki bu fırsat yarın olmayacak,bugün hissettiklerim benim için kardır.

Bugün iyilik emsaliyim.Pek denk gelmez bu.Siz benden sanşlısınız,belki uzun zaman göremezsiniz beni böyle.

Hem ne dersiniz belki bugün, dünyada ki savaşlar da son bulabilir...

15 Ağustos 2009 1-2 dakika 3 denemesi var.
Yorumlar