Magazince

Bu hafta biraz magazinden bahsedeyim. Magazin haberlerini hiç takip etmem. Son yıllara popüler olmuş, sanatçıları da hiç bilmem. Ama bugün, bir mağazin programı izledim. İzlerken de kalemi ve kağıdı elime alıp notlar aldım. Özellikle isimleri not ettim. Çünkü isimleri aklımda tutamıyorum. Sonuçta bahsedeceğim kişiler, yaptıkları sanatlarında isimlerini duyurmuş, ünlü isimler. Hepsinin sanatına saygım sonsuz. Bunu belirterek yazıma başlayayım.
Önce İngiltere'den acılı bir haber vereyim. George Mıchael hayatını kaybetti. Sanatçı, 53 yaşındaymış ve yediden yetmişe herkesin severek dinlediği, değerli bir İsim. Son on yıldır, uyuşturucu kullanıyordu. Bir seferinde de bir kamyon şoförüyle uygunsuz bir halde yakalandığı için, cinsel tercihini açıklamış ve erkeklerden hoşlandığını belirtmiş sanatçı.
Ünlüler de mutlu değil. Çoğu ya alkol, ya da uyuşturucu müptelası. Cinsel tercihleri de çok zaman farklı. Ünlü olmaya özenmeyelim. Şahsen ben hiç özenmiyorum.
Herkes tarafından tanınmak sizce hoş mu? Bence değil. Hiç biri de mutlu olamıyor. İstisnalar kaideyi bozmaz. Herkesin görüşü farklı olabilir. Saygı duyuyorum ve yazıma ülkemizden dört ünlü isimden bahsederek devam etmek istiyorum. Ben bu dört ismi de aslında çok severim. Kim mi bu isimler?
Açıklıyorummmmm!
Evet bizim ünlülerimiz; Haluk Bilginer, Zuhal Olcay, Aşkın Nur Yengi ve Zerrin Tekindir.
Haluk Bilginer Zuhal Olcay'la evliyken, onu Aşkın Nur Yengi ile aldatıyor. Çift boşanıyor. Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi evleniyor. Bir de çocukları oluyor ama sonra, Haluk Bilginer, Aşkın Nur Yengi'yi Zerrin Tekindor ile aldatıyor ve boşanıyorlar. Büyük başlıklarla YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ şeklinde başlıklarla verdiler haberi.
Ben Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin aslında yıllar önce boşandığını duymuştum. Şimdi bu haberi vermelerinin sebebi, Aşkın Nur Yengi Haluk Bilginer'i reklam yapmak için kullanıyor şeklinde açıklamalar yaptılar izlediğim proğramda. Aşkın Nur Yengi çok başarılı bir sanatçı, Haluk Bilginer'e ihtiyacı mı varmış? Bizim burada Belediye Başkanlarıyla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışan kişiler geldi gözümün önüne. Hiç böyle bir reklama ihtiyaç duymadım. Benim yazılarımı beğenenler okusun. Bu arada ben Eskişehir'de yaşıyorum ve Belediye Başkanlarımızı seviyorum. Hepsi çok çalışkanlar.
Bir ünlümüz de Fas usulü bir düğünle evlenmiş. Murat Yıldırım. Türk usulü bir düğün yapmak varken, neden böyle bir usule gerek duymuş bilmiyorum. Haberin devamını takip edemedim.
Neyse...
Ünlülerin özel hayatları biraz karışık. Ben onların sadece sanatçı yönleriyle ilgileniyorum. Benim okuyucularım da sadece benim yazılarımı okusunlar. Beni özel kişiliğimle ilgilenmesinler istiyorum. Ama ne yazık ki ünlülerin hayatlarıyla ilgili, sürekli yalan yanlış haberle yayınlanıyor medyada.

Yukarıda bahsettiğim kişilerde sanatlarında başarılı olmuş insanlar.
Sevgiyle kalın.

30 Aralık 2016 2-3 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar