Sapıkça Sevenler

"Beş yıldır bir sapığım var. Sürekli beni rahatsız ediyor." diye yazmış bir arkadaşım. Bu cümleyi okuyunca benim kalem kendiliğinden şunları yazdı:

Sürekli bir sapık tarafından taciz ediliyordu. Bu tacizler beş yıldır sürüyordu. Sapık bir türlü vazgeçmiyordu. Kadın düşündü. 'Beş yıldır benden vazgeçmiyor bu adam. Demek ki beni gerçekten çok seviyor. Beni hiç kimse bu kadar çok sevmemişti bu güne kadar' Kadın yalnız yaşıyordu. Kimsesi yoktu. Bir zamanlar evlenmişti birisiyle, o kişi de onu terk etmişti. Bir kardeşi vardı o da vefat etmişti.
Sonra sapığının mesajına cevap verip onunla buluştu. Sapık onu evine götürdü. Birlikte yattılar. Gecenin bir vaktinde sapık onu severken, işkence etmeye başladı ve kadını öldürdü.

Bu olay gerçek değil, benim kalem uydurdu. Uydurukçu kalemim benim.

Ama gerçek gibi öyle değil mi?
Sakın sürekli sizi taciz edenlere kanmayın. Bir insan, zorla birini rahatsız ediyorsa, ve bu uzun yıllar devam ediyorsa, o kişi normal biri değildir.
Ben, beni sevmeyeni zamanla unuturum. Hiç üzerinde durmam. İnsanız sonuçta; belki, "Niye beni sevmiyor, oysa ben onu çok seviyorum" diye düşündüğümüz, üzüldüğümüz anlar olur ama bu duygu herkeste zaman zaman olur ve geçicidir.

Kimse beni çok sevmesin. Çok sevenler tehlikeli oluyor ve sizi kimseyle paylaşmak istemiyor. Kardeşinizden, annenizden babanızdan bile kıskanıyorlar sizi.

İnsan sevdiği kişiyle her zaman beraber olmaz öyle değil mi? Herkesin başka uğraşları, hobileri, başka arkadaşları da olabilir. Karı koca olduk diye, gece gündüz bir arada olacak, her yere birlikte gidecek değiliz sonuçta.

Ben sıkılırım vıcık cıcık ilişkilerden. Çok samimi olmaktan hoşlanmam. Birini taparcasına aşırı sevmek de, bir hastalık bence. Birini böyle aşırı derecede seviyorsanız, bir uzmana görünün ya da, sizi oyalayacak başka bir hobi edinin kendinize. Çünkü bu durum hem sizin için, hem de karşınızdaki kişi için çok sıkıcı olacaktır.
Sizi sürekli taciz edenlerden de etkilenip onunla buluşmaya kalkmayın.
Sevgiyle kalın

10 Temmuz 2018 2-3 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar