Şarkılarla İlişkiler

Gözüm kör olmuş aşkından yazık!
Beni acıtsan da suçlamadım
Tek başına sevmek yetmiyormuş
Biraz geç olsa da anladım.


Bir zayıf noktasını bulmuş karşısındakinin. Onu sürekli oradan vuruyormuş. Bir değil, iki değil, sürekli damarına basıyormuş. O da onu çok sevdiği halde bu davranışından dolayı ondan uzaklaşmış. Herkesin hassas olduğu bir nokta mutlaka vardır. Sevdiklerinizi o hassas noktasından vurup incitmeyin. Onları kaybedebilirsiniz. Karşınızdaki bir iki sabretse de içten içe kırılır ve bir daha affedemez. Onsuz yaşamak onun canını acıtsa da, onsuz yaşamayı tercih eder. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Kimse kimsenin kaprisini hayat boyunca çekmez. Sadece bir süre katlanır.
"Tamam bitti artık"
Tamam bitsin. Ne meraklısın bitirmeye. Gidebilirsin kapı orada.

Arkandan ağlayan. O zavallı kız nerede şimdi.
Gel gör beni, sevenlere vereceğim sevgimi.

Bir zamanlar sen de bana acımadın
Yalnız kaldım.
Yıkılmadım hayattayım, yaşıyorum,
Başım yukarda meydan okuyorum hayata ve sana
Gönlüm doğmuyor aşka.

Gibi olur ilişkiniz. Kaprislerinizle bıktırmayın sevdiklerinizi. Sizi çok sevse de aşkınızdan deli divane olsa da gitmez sanmayın. Bıkar ve gider.

"Neden ilişkilerimden arkadaşlarımdan, benden sürekli şüphe ediyorsun ki, ben de, bazen kendi kendime diyorum. Ben kaçıncıyım ama sorgulamıyorum seni."
İlişkilerdeki şüphe de ilişkileri bitiren en önemli etkenlerden biri. Tamam seven kıskanır da, bir yere kadar.

İnsanlar hassas, kimse kusursuz değil. Birbirimizi kusurlarımızla sevmeyi bilelim. Değiştirmeye çalışmayalım. Hele de hasss olduğu noktadan karşımızdakinin damarına damarına basıp, onu kendimizden soğutmayalım.

22 Temmuz 2015 1-2 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar