Son

Son günüm bugün, buna biraz önce kendi hür irademle karar verdim. Bu kararımda bana yardımcı olan her şeye tek, tek teşekkür etmek istiyorum. Bu duruma gelmemdeki yardımlarını asla göz ardı edemem. Öncelikle benim dünyaya gelmeme karar veren, beni yaratan yaratanıma çok teşekkür ediyorum. Beni pek de anlayamadığım bu dünyaya getirdiği için. Yaratanım bir daha gelseydim dünyaya yine kendim olmak isterdim. Çok teşekkür ederim.
Sonra sırası ile dünyaya gelmeme vesile olan annem ve babama teşekkür ediyorum. Anne, baba keşke bana sorma şansınız olsaydı, demokratik bir doğum gerçekleştirseydiniz de bana da sorsaydınız. Oğlum biz böyle bir şey planlıyoruz, sen ne dersin diye? Sorsaydınız. Merak etmeyin, cevabım hayır olmazdı, yine kendim olmak isterdim. Bu konuda kafanız rahat olsun. Çok teşekkür ederim.
Sıra size geldi akrabalarım. Canlarım benim, beni ne kadar çok seversiniz bilirim. Sıkıntılı günlerimde sıkıntılarımı üzerime örten akrabalarım. Beni sıkıntılarımla baş başa bırakan akrabalarım. Keşke korkularımla beni baş başa bırakmasaydınız yanımda kalsaydınız. Üşüdüğümü hissetmeseydim ama merak etmeyin yine aynı sıkıntılarla aynı korkularla boğuşmak isterdim. Çok teşekkür ederim.
Arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum, hak ettiklerinden fazla değer verdiğim ama hak ettiğim değeri göremediğim arkadaşlarıma, beni ilk muharebe alanında terk eden zafer nidaları attığımız salonlarda omuzlarında yükseldiğim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yine ihanetinizi yaşamak isterdim ama zaferinizi asla. İhanette kendim olabilirim ama zafer nidaları atarken kendim olamam. Ben yine kendim olmak isterim. Çok teşekkür ederim. Hocalarım sizi asla unutamam, bana öğrettikleriniz hele hiç. Ama keşke benimde öğrenmeme izin verseydiniz sizin istediklerinizi değil de kendi istediklerimi öğrenebilseydim. Sınıfın kendini ispat yeri veya bir rekabet yeri değil de kendin olabilme yeri olduğunu öğrendim. Yine kendim olmak isterim. Çok teşekkür ederim. Ve sana son teşekkürüm sana olacak. Yine sevebilme şansı verilseydi yine seni severdim senin beni ömrünün sonuna kadar sevmeyeceğini bile, bile yine de seni severdim. Her şeyi unutmak seninle mümkün olurdu ancak yaratılmak, sevilmek, anlaşılmak, hak ettiğin değeri görmek, en önemlisi kendin olmak her şey seninle mümkün olurdu. İşte bunun için ömrümün son gününün bugün olmasına karar verdim. Çünkü sen olmadan kendim olamam hep bir yanım eksik kalır ve bu senin umurunda hiçbir zaman olmaz. Bu yüzden elveda her şeye ve herkese. Sana da elveda...

08 Temmuz 2014 2-3 dakika 1 denemesi var.
Yorumlar