Sürekli Şiddet Haberleri Okuyan Kadının Hazin Sonu

Avusturalya'da bir kişi karısını öldürüp tencerede pişirmiş. Bizim ülkemizde de son dönemlerde sürekli kadınlar öldürülüyor. Ben bu konuda çalışmalar yapan bir derneğe destek vermeye çalışıyorum. Onlarla birlikte yürüyüşler yapıyoruz. Kadın cinayetlerini durdurmak için uğraş veriyoruz. Bizim ülkemizde henüz kimse karısını öldürüp tencerede pişirmedi. Ya da ben böyle bir haber okumadım. Demek ki yabancı ülkeler de daha değişik pisikopatlar var.
Çok merak ettim haberi okuyunca. Aslında iyi fikir. Öldür birini. Etlerini pişir. Sonra da pişmiş etleri götür köpeklere dağıt.
Yazarken bile ürperiyorum. Pişmiş etlerin insan eti olduğu anlaşılır mı acaba? Öldürdüğün kişiyi banyoda kes parçala, suyu akıtınca akar gider banyodan. Fayanslarda kan lekesi kalır mı acaba? Çamaşır sularıyla, temizlik malzemeleriyle, bol bol suyla yıkayınca kalmaz bence.
Banyoda parçalara ayır. Sonra koy tencereye pişir. Pişen etleri dolaba doldur. Her gün biraz biraz götür köpeklere dağıt. İnsan eti pişerken farklı mı kokar acaba?
Hiçbir fikrim yok. Daha önce hiç insan kesip pişirmedim. IŞİD pişirmiş midir acaba. Onlar kesmekten pişirmeye vakit bulamıyorlar bence. Ha bire kesiyorlar. Doğruyorlar.
Hem bu dünyadan bir pislik temizlenmiş olur. Yani öldürülen kişiye, öldüren kişi bir pislik gözüyle bakıyordur mutlaka. Yoksa niye öldürsün. Belki de çok sevdiği için öldürüyordur. Eşi ondan boşanmak istediği için. "Seni kimseye yar etmem. Benden başkasıyla evlenmene izin vermem." demiştir karısına ve öldürmüştür. Ya da o sevdiği halde kadın onu sevmiyordur ondan öldürmüştür. Yani diyeceğim, öldüren kişinin kendince haklı sebepleri vardır. Ona göre öldürünce bu dünyadan bir pislik eksilir. Sonra da öldürdüğü kişinin etlerini pişirip köpeklere yedirdiğinde sevaba girer. Cennete gidebilir belki. Sonuçta bir canlıyı doyuruyor. İyilik yapıyor. Öyle değil mi ama?
Bence öyle.
Ben diyorum ki, "son dönemlerde karısını öldürmeyi düşünenler, karınızı öldürün ve etlerini tencereye koyup pişirip, köpeklere dağıtın. Daha temiz bir iş olur.
Ondan sonra da aradan biraz zaman geçince başka bir kadın bulursun kendine. Eskisinden daha genç ve güzel. Eğer ki, kimse senden şüphe etmezse, o kadından da bıkarsan eğer,onu da aynı şekilde öldürür. Etlerini tencere de pişirir. Köpekleri doyurur, sevap işlersin." Diyorum.
Hırsızlar bile bazı hırsızlık yöntemlerini filmlerden öğreniyorlarmış. Bu gazete haberi de bence karısını öldürmek isteyenler için iyi bir fikir veriyor. Ayrıntıları gazetelerden okuyabilirsiniz. Ben sizleri sadece bu kadar bilgillendiriyorum. Bu iyiliğimi de artık unutmazsınız.

Bana bir teşekkür edersiniz!

24 Haziran 2015 2-3 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar