Yakuphan Kılınç Kimdir

Bundan sonra her yeni yılda kendimi tanıtan bir yazı yazacağım.

Efendim benim adım Yakuphan kılınç. Antalya'nın Manavgat ilçesindenim. Tahsil durumum ortaöğretim. Bekarım. Bayağı da yaşlandım. Gözlerimin ferlerinin önü tozlandı. Yani feri biraz söndü. Şu anda gözlük kullanıyorum. Eskiden saçlarım çok gürdü. Saçlarımı sanki fırtına çıktı süpürdü gitti. Yahu başımda saç kalmadı.

Efendim okul döneminden sonra müzik dünyasına atıldım. Beş on türkü söylemişliğim, sahnelere ve televizyonlara çıkmışlığım vardır. Korsan nedeniyle bıraktım.

Efendim benim şiir hikayesi de çok küçük yaşlarıma dayanır. Küçük yaşlarımdan bu yana şiir yazarım. Binin üzerinde eserlerim var. Ama net olarak sayısını bilmiyorum. Bir gün sayıp net sayısını bileceğim. Ama binin üzerinde olduğu net.

Efendim benim bazı özelliklerim ve vazgeçemediğim vazgeçemeyeceğim özüm vardır. Mesela benim trilyonlarım olasıya bir tane aradığım özellikte hayat yoldaşım olsun, dostum olsun yeter bana. Mesela farzedelim ki ben hastalandım. Benim koluma girip beni hastaneye götürür. Bunun yerini trilyonlar doldurmaz. Ama koluna parayla giren birisi olursa bir kıymeti bir anlamı olmaz. Etrafında ki insanlar menfaatçıysa trilyonların olsada boş. Paranla sadece rahat yaşarsın. Gerçek anlamda yalnızsındır.

Final olarak bir sözle noktalayayım. Hayat toprağa benzer. Üzerini eksende sürsende bazen yeşermez. Bazen de yeşerir.

03 Ocak 2015 1-2 dakika 9 denemesi var.
Yorumlar