Yiyiyoruz Birbirimizi

İki arkadaşız biz. Ya da iş arkadaşıyız. Ya da mecburen aynı ortamı paylaşan kişileriz. Her neyse...Aynı otobüsteyiz, seyahat ediyoruz, aynı gemideyiz .Aramızda belki güzel güzel muhabbet ettik. Bırak aramızda kalsın güzel bir anı olarak. Herkes bilmek zorunda mı? Ya da tartıştık, kavga ettik. İllaki herkese bu olayı anlatman mı gerekli. Bırak uzatma. Oldu bitti. İki kişi arasında yaşandı bitti. Evli çiftler boşanıyorlar, aralarında geçen her şeyi başkalarına anlatıyorlar. Bana şöyle yaptı, bana böyle davrandı. Belki annene, kardeşine anlattın, herkese anlatman mı gerekli? Otuz yıl geçinmişsiniz. adam, ya da o kadın senin çocuklarının anası, babası... Birlikte hiç mi güzel anlarınız olmadı?
Gelin kayınvalide diyelim. Çıkıp dışarıda başkalarına birbirlerini kötüleyip anlatıyorlar. Gelin görümce aynı şekilde. Çok çirkin bence. Elbette insanlar konuşup rahatlamak isterler ama dozunu ayarlamak gerekli. Hele de kız arkadaşıyla yatakta yaptıklarını, öpüşmelerini başka erkeklere anlatan erkeklere gıcık olurum. Kadınlar da yapıyor. Yatakta eşleriyle yaptıklarını günlerde anlatıyorlar. Orası bizim mahrem yerimiz. Herkesin bizim yatak odamızda ne yaptığımızı bilmesi mi gerekiyor?

Face de ..........boyunu yazan erkekler görüyorum. Bakıyorum arkadaşları da var. İnsanlar eskiden evlenirken evlendiği kişinin ........... bırak, yüzlerini dahi görmeden evleniyorlarmış. Mecliste Milletvekilleri küfür ederler, muhalefet partileri birbirlerine ağza alınmayacak laflar ederler, karısına ana avrat dümdüz söver. O senin çocuğunun anası. İnsan çocuğunun anasına orospu der mi hiç? Bu dünyaya iki cins olarak gelmişiz. Erkek ve kadın. Kadın bir dişi. Güzel alımlı, çekici. Bazıları güzelliğini, çekiciliğini herkes görsün istiyor. Kendini örtülere kapatmak istemiyor. Allah onu güzel yaratmış. Hakkı değil mi? Bırak istediği kadar süslensin, dişiliğini göstersin. İllaki orospu mu oluyor bu kadın. Bir kadın size dişiliğini gösteriyorsa, dönün arkanızı gidin efendim. Biz her yakışıklı, karizmatik erkekle beraber olmak istiyor muyuz? Onun yuvasını yıkıp, ona sahip olmak istiyor muyuz. (Bu tür kötü niyetli kadınlar olsa da arada, biraz da erkek ciddi olsun, kadına yanaşmasın) Ama kadın göstermeyecek. Allah kadını güzel ve çekici yaratmasaydı madem.. Neden kadın dişiliğini ortaya çıkarınca orospu, hafif kadın bilmem ne oluyor anlamıyorum. Neden bütün küfürler ana ile başlıyor da, hiç baba ile başlamıyor. Neden iki kişi arasında geçenler orada kalmaz. Neden sürekli birbirimizin kusurunu ararız.? Neden birinin bir açığını gördüğümüzde herkese anlatıp onu kötüler, horlarız?Neden biraz da kapatmaya çalışmayız?

"Yazılarını beğenmiyorum." Beğenme. Beğenmek zorunda değilsin. Bırak bildiği gibi yazsın.

"Onun sesini beğenmiyorum." Beğenme. Demek beğenenler var.

Daha çok bu konu uzar...Yiyiyoruz birbirimizi. Çiğ çiğ yiyiyoruz. Bu dünyayı, birbirlerine zindan etmek için insanlar, ellerinden ne gelirse yapıyorlar. Kimse kimsenin başarısını, güzelliğini çekemiyor. Herkes birbirinin kusurunu arıyor. Zaten ülkemizde geçim derdi herkesin belini büküyor. İnsanlar bir de başka türlü birbirlerini yiyip bitiriyor.
Sevgiyle kalın

02 Nisan 2017 3-4 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar