Zeytin Dalı Harekatı Başladı

Sizler ister kabul edin ister etmeyin..Sizler ister Müslüman olun, isterseniz ateist ve ya başka inanca sahip olun.
Sizin isminiz Türk olduğu sürece Türksünüz. Türk olduğunuz için de Müslümansınız.
Velev ki;Kimliğinizi veya dininizi inkar edin,Dünya Devletlerine veya Dünya Milletlerine göre Türk olarak kabul edileceksiniz. Eğer Türk'seniz bu kez de Müslümansınız demektir.
Kimliğini ve dinini gizleyen çok arkadaş gördüm. Kara kaşı, kara gözü için bile bu Türk,bu Müslüman diye söylediler.Ve o arkadaşlar daha fazla inkar edemedi.
Sen Türksen, Türklüğün karakterini göstermelisin.
Müslümanlığın şartlarını kabul etmelisin. Yani bunları kabul etmesen de senin varlığın ve dinin bellidir.
Önceden sana verilmiş.Bu doğumdan gelen hasletlerdir.Avrupa bu olguyu değiştirmek için çok uğraşıyor ama değiştirmesi imkansız. Her nesil enin de sonunda kendi kimliğine dönüyor.
İşin en doğru yanı Mevlana'nın dediği gibi;
---'Ya olduğumuz gibi görüneceğiz ya da göründüğümüz gibi olacağız!'
Sözü fazla uzatmaya gerek yok.
Şimdi Suriye'ye Zeytin Dalı harekatı başladı.
Allah Ordumuzu başarıyla dönmeyi nasip etsin. İstemiyoruz ama zayiatta olabilir. Ki- İnşallah hiç olmaz- Sonuçta bir savaştayız. Bu savaşı sadece iki tane çapulcu ile, üç-beş teröristle yapmıyoruz. Arkasında ki gizli güçlerle de yapıyoruz.
Öyleyse çok dikkat etmek zorundayız.Ve bu savaşı mutlaka kazanmak, istediklerimizi elde etmek gerektirir.Bize inanan, bize güvenen binlerce insan var.Eğer biz başarısız olursak, o insanların büyük bölümü hüsrana uğrayacak.Belki de bu hayatlarına mal olacak.Kurşunlara dizilecekler.
İşte bu yüzden Türk Askeri bu Zaferi Kazanmak zorundadır. Bu millet yıllardır, dişinden tırnağından artırarak bu orduyu besliyor. Artık işe yaramanın vakti geldi de geçiyor.Vakit Zafer Vaktiyse mutlaka kazanmak zorundayız.
Başta da dediğim gibi bize Türk Milleti derler. Türk demek, Müslüman demektir. Diğer milletler kimsenin umurunda bile değil.Bunu sakın unutmayın.
Allah Ordumuzu ve Yurdumuzu iç,dış tehlikelerden korusun.
Nice büyük Zaferler nasip etsin.
Hepimizin duası Şanlı Ordumuz için olsun.
Hepsini korusun ve Zaferlerle dönmeyi nasip etsin.

Kemal DOĞANAY

23 Ocak 2018 2-3 dakika 115 denemesi var.
Yorumlar