Adını anmayacagım

Ey sevgili, bu yazımdaki, cümleleri oluşturan kelimelerin anlamını sakın ola ki ?hala seviyor? bahamında yorumlama; çünkü artık ben de sevmeyeceğim, tıpkı senin yaptığın gibi... Varlığımı hissedip de kalbinin heyecanla çarpmasına neden olan sevdamı bu aşkın içinden çekip de alacağım. Bilmeni isterim ki ,; elbette öncesinde durum farklıydı. Tanrımın sevenlere bahşettiği ihtişamdan, arzudan daha da fazla bir değer saydığım, asaletindeki maneviyatta ?MUTLAK VE MUTLAKİ? yerimi aldım sanıyordum. Meğer yanılmışım. Karşımda cephe tutmuş diye bildiğim cümle âleme, kırgın durup beyhude darılmışım.

Dedim ya işte, yanılmışım. Hem de ben, çözümsüzlüğe meydan okuyan ben... Hey gidi ben, gönlüme divane olup da, elimdeki sazın her bir telinden adını gökdoğaya haykıran ben! Yine ben, yine ben.

Tarihi tekerrüre eş tuttuğum çağrılarla. ?Gel? dedim. ?Bir gün bari olsun gel,? dedim. ; olmadı! Her defasında kendini aydın güneşin ışıkları yerine koyup da, karlı bir dağa benzettiğin kalbimi, tarumar ettin de, bitirdin ?EY SEVGİLİ? bu aşktaki nihayetin sebebi duhuliyesini oluşturan gaflarımı yüzümdeki utanca koydun da bitirdin. Artık ben de istemiyorum, seninle yaşanmış, ne baharı, ne yazı, arayıp da sormayacağım, ne de gönlümün senden aldığı hazzı, cümlelerimi oluşturan kelimelerin anlamlarına bile koymayacağım...( Aşkım ) 05,02,2009

YAZILARINIZ

13 Şubat 2009 1-2 dakika 26 öyküsü var.
Yorumlar