Kutlama günleri

Ey sevgili..............pembe düşlerin hayaline daldıgım saatler,daha düne kadar bana yetmiyordu ,kendini diger bir günün zamanına bırakan her bir geceden ,aldıgım olgu ve deger ise,beyhudeyi aşmadıgı gibi aşktan yana ruhumu tatmin dahi etmiyordu,,

İşte bu iklemin görünmezde kalan çıkmazdaki açmazına tam alıştım diyordumki,dostlarla birliktelige sebep olacak kutlama günlerinin gelipte çattıgını fark ettim.

............................ Elbetteki aklıma gelen tek şey ,yaşanacak arbedenin bu yılki versiyonuydu,fakat kararım şuydu'ki, bu heyacan furyasında bu kez aykırı olan bir davranış biçimine meyil etmeyecektim.Yani en azından ,,seviyormu ,,sevecekmi,,gibi ,,! benim için bu aşktaki imkansızı temsil eden degerleri,yaşanması gereken muhtemel gerçeklerin,dışına itecektim,........aşka dair düşünceleri bu kez aklımdan atıpta silecektim, ..........öyleya mademki böyle adam olunuyo,,,,,,,,,bende bu duyguları kendimce saklayıp ,, kendim bilecektim,

...........................Ve' sen ey sevgili......Elbetteki oraya ilk gelenlerin arasında olacaktın,hemde tüm zarafetinle,yüzün yine dostlara tebessümlü elinde zarif bir çanta,ayagında şık bir pantolon,yarım ay bulijin sivri burun ince topuk, sonbaharı temsilen bir ayakkabı,,saçlarında rengarenk tokalar,ve pembe kırmızı allıkların ardına gizli yüz çehren,,,dolgun yanagın,,,ve ruja gerek duymayan hem parlak hem canlı al dudagın.......... ah sevgili ah..!'.

.........................Ve' caziben ve endamındaki asil duruş,,biliyormusun ,,, ! sanki gelecek bir kara kışın öncesindeki hazırlıgı yapıyor gibiyim,ve şu'da bir gerçekki,tanrımın yarattıgı en muhteşemi en şahaseri,görüpte bilmenin ,,dokunuyor zannetmenin,, kalbimde oluşturdugu tat'ı yaşıyor gibiyim,..........Ey sevgili,benden nefret etmene gerek yok,,,,,seni seyre dalmak rastgele bir bakma olayı degil,,,,aleladen seviyorum deyipte.bir iki kadeh içtikten sonra,,,bu aşktaki çıkmazı kafaya takma olayıda degil ,bambaşka apayrı bir heyacan bu,gözlerinde bir gök doğa ufku aşkı yaşarken,seni kollarımın arasına alıpta,bulutların üzerinde,tarifsiz bir biçimde gezme hissi bu,,,,! hemde,aşk güzeldir diyenlerin arasında.,,,,,aşkın özel oldugunu bilenlerin arasında,,,,çözümsüzlük bir hiç bile degilken,,,,,,,,,,EY SEVGİLİ,,,,,,,neden bir kez olsun bakışımla ,,çıkmaz neyse onu,,aşmayı denemiyorsun,,bana duydugun kin nefreti,,neden ey sevgili neden ,,bana duydugun kin nefreti,neden yenemiyorsun...(canım aşkım nur bakışlım.........)

27 Eylül 2009 2-3 dakika 26 öyküsü var.
Yorumlar