Şehvetin Gücü

Şehrin en popüler yerinin en lüx lokantasında genç iki kız arkadaş.  Biri düz sarı saçlı gözleri mavi yüzü oldukça sevimli. Diğeri de esmer uzun dalgalı saçlı, gözleri sürmeli, yanağında doğal bir allık oluşuyor her konuşmasında.  Kısaca iki genç güzel kız. Sarışın olanı Esra, esmer olanı Yaren. 

Yaren lafa girdi.

-Kızım durumumuz belli işimiz belli. Bu lüx mekana gelecek parayı nasıl denkleştirdin. Dedi gülerek.  Yaren şakacı tavırla keskin bir bakış attı

-yıllardır biriktiriyorum buraya gelmek için. Dedi ve bir kahkaha patlattı. Yaren'de güldü eli ile ağzını kapadı

-Allah iyiliğini versin.  Dedi. 

Esra duraksadı bakışlarıyla Yaren'i kendine odakladı. Usul usul kısık sesle anlatmaya başladı. 

-Böyle az maaşla yıllardır çalışmakla bir yere varılmayacağını biliyorum. Bir gün aynanın karşısına geçtim. Kendime baktım uzun uzun.  Gençtim güzeldim.  Bunun farkındayım günde yüzlerce erkek bana askıntı olur günlerce mesajlar alırım. O da hiç bişi yapmadığım halde.  

Yaren merakla odaklanmış Esra'yı dinliyordu. Esra konuşmasına devam ediyordu. 

-Bugünedek beni olumsuz etkileyen birçok şey olsada kimseye bir suç bulmadım. Bir bok olamadım.  Böyle gitmiyeceğini anladım. Yaşım genç ve bu kadar da güzelken bu fırsatı değerlendirmeliyim dedim.  

Esra donakalmış kendini pür dikkat dinleyen Yaren'e

-Aman canım aramızda kalsın. Yaren direk cevap verdi

-Tabiki kalacak biz dostuz.  Esra anlatmaya devam etti. 

-Bir gün gizli bir hesap açtım. Başka bir isimle. Kendi gerçek resmimi koydum.  Açar açmaz art arda arkadaşlk istekleri gelmeye başladı. Bir tane resim paylaştım. Kendi bacaklarımı baldırlarıma kadar olan kısmını çektim. Patladı resim. Altına atılan yorumları görsen aklın hayalin durur. Ben bizim erkeklerin abaza olduğunu bilirdim de bu kadarına pes ettm. Düşündüm ileri boyutlara taşımadan yani gerçekte görüşmeden bu fırsatı paraya çevirmek istedim. Her gün arkadaşlık istekleri çoğaldı her gün resimler paylaşmaya başladım. Dudaklarımı, boynumu, popomu.. Biliyomusun iğrenç bir şey ama sonradan bende bu durumdan zevk almaya başladım. Günde binlerce erkek resimlerime bakıp tahrik olup kendini tatmin ediyordu. Bunların arasında evlisi mi dersin, çocuğu mu dersin, yaşlısı mı dersin.   Hal böyleyken aklıma Madam Matild geldi. O da bu işlerin işletmecisi bir bayan olarak vergi rekortmeni olmuştu. Yalnız benm aramdaki fark ben reelde görüşmücektim..

Esra anlattıkça yaren şaşkın şaşkın gözlerini dört açmış dinliyordu.  Ağzından usulca titrek iki kelime çıktı

-Ma Ma dam Matild'mi.  

-evet Madam Matild. Herneyse bir formül buldum. Ve bunu duvarımda paylaştım. '' Reelde görüşmüyorum ancak yüz TL karşılığında ücretli ateşli show yapıyorum" dedim.  İnırmısın yüz bini geçti para yatıranların sayısı  bir yıl içinde çok para kazandım. Tabi buna kazanmak denirse dedi gülerek. 

Yaren şaşkınlıkla

-Yuh kızım ya naptın sen! 

-Ne yapayım Yaren. Hayat çok sıkıcı gelmeye başlamıştı hem. Allah affetsin. Nedendir bilmem bu durumdan da aşırı haz duymaya başladım. Yani benden tahrik olmalarından.  Ee dedi. İşte bu lüx lokantanın sebebi bu. 

Esra gülümsedi.

-Ne denir bilmiyorum dedi. Ama ben hayatta yapamam dedi. 

-Hayatta yapmam dediğim ne varsa başıma geldi dedi. Esra. Hadi kalkalım. 

Gece olmuştu.  Yaren Esra'nın anlattıklarını düşünüyordu.  Düşündü düşündü. Eline telefonu aldı.  Direk sahte bir isimle bir hesap açtı. Gece gece içlikleriyle resim attı.  Aynı dakka yüzlerce yorum geldi. Tuhaf geldi Yaren'e bu durum ama Esra'nın anlattığı kadar da varmış hakkaten dedi. Böylelikle hem tatmin olmuş hem de çok para kazanmak için vicdanı rahat etmese de ilk adımı atmış oldu. 


19 Mayıs 2019 3-4 dakika 25 öyküsü var.
Yorumlar