Meclis Bahçesindeki Mangal Partisi

Meclis Bahçesindeki Mangal Partisi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Türkiye Cumhuriyeti'nin yasama organıdır. Ülkenin en önemli kurumlarından biri olan TBMM, milletvekillerinin görev yaptığı, Türkiye halklarının temsil edildiği,önemli kararlar alındığı bir yerdir. Bu nedenle, TBMM'nin temsil ettiği değerler ve taşıdığı sorumluluklar oldukça önemlidir.

2023 yılı Aralık ayında, TBMM bahçesinde bir mangal partisi bir Milletvekili tarafından düzenlendi. Mangal Partisine, bazı milletvekilleride eşlik etti.

Mangal partisi, kamuoyunda büyük tepki çekti. yapılan mangal keyfi TBMM'nin ciddiyeti ve saygınlığına aykırı olduğu, milletvekillerinin görevlerini ihmal ettiği ve halkın vergilerinin israf edildiği yönünde eleştiriler yapıldı.

Bu eleştiriler haklı gerekçelere dayanmaktadır. TBMM, bir yasama organıdır. Milletvekilleri, halkın temsilcileri olarak burada görev yapmaktadır. Bu nedenle, milletvekillerinin davranışları, halkın gözünde önemli bir yere sahiptir.

TBMM bahçesinde mangal partisi düzenlemek, milletvekillerinin ciddiyetine ve saygınlığına aykırıdır. Malgal partisi, TBMM'nin bir yasama organı olduğu unutturmuştur. Ayrıca, milletvekillerinin görevlerini ihmal ettiği yönünde bir izlenim yaratmıştır.

TBMM bahçesinde mangal partisi düzenlemek, halkın TBMM'ye olan güvenini sarsmıştır.Hayat pahalılığı karşısında ezilen ve evine et götüremeyen seçmenlerin,kendi seçtikleri vekillerinin şatafatlı görüntüsü tam bir sıkandal.

Sonuç olarak, TBMM bahçesinde mangal partisi düzenlemek, TBMM'nin ciddiyeti ve saygınlığına aykırıdır. Milletvekillerinin görevlerini ihmal ettiği ve halkın vergilerinin israf edildiği yönünde bir izlenim yaratmıştır.

14 Aralık 2023 1-2 dakika 16 denemesi var.
Beğenenler (5)
Yorumlar (3)
  • 4 ay önce

    Mensubu bulunduğu kurumun ve vatandaşın içinde bulunduğu durumun idrakine varamayanların yapacağı bir davranış.

  • 4 ay önce

    İnsan bir yerde susamıyor haksızlıklara onca insan yoksullukla savaşırken evine et bile alamazken akıl alacak gibi değil ne yazık ki bu manzara

  • O halde bu siyasi yaziya siyasi yorumlar yapalim biz de; önce tebrik ederim kardeşim siyaset zenginlerin işidir.Bu görünen tablo bir de görünmeyen niceleri var kimbilir. Madem ki hepimuz vatanseveriz ,müslümanız: 1.BUNCA MILLETVEKILI VE MUHTARLAR NE İŞ YAPIYOR?(yani sayıca çok) 2.SÌYASÌ PARTÌLER HAZÌNEDEN NEDEN PARA ALIP SEÇÌM SÜRECÌNDE CART CURT YAPIYOR? 3.ASGARÌ ÙCRETLÌDEN VERGÌ KESMEK HANGÌ ADALETE SIĞIYOR? 4.ÖZEL SEKTÖRDE NEDEN YIPRANMA PAYI YOK? 5.DEVLET EV SAHÌBÌDIR,HÙKÙMETLER ÌSE KÌRACI NEDEN BU ANLAYIŞ TERDEDILÌYOR?